top of page

za 07 okt

|

Genderen

Reünie concert

Vanwege het 90-jarig bestaan houdt muziekvereniging Excelsior een reünieconcert op zaterdagavond 7 oktober in 't Dorpshuis Genderen te Genderen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

07 okt 2023, 19:30

Genderen, 4265 Genderen, Nederland

Over het evenement

Vrijblijvend meedoen

Heb je ooit bij Excelsior gespeeld en zou je dat nog wel eens willen proberen? Dan word je van harte uitgenodigd mee te werken aan het reünieconcert. Het is geheel vrijblijvend en het maakt niet uit of je hebt getrommeld of op een blaasinstrument hebt gespeeld. Je mag een instrument van Excelsior lenen en je kunt daarmee dan ook een paar keer mee repeteren. En thuis oefenen natuurlijk! Er worden dan 2 of 3 nummers ingestudeerd die dan op zaterdag 7 oktober worden uitgevoerd tijdens het concert. Oud-leden die inmiddels ergens ander spelen zijn uiteraard ook van harte welkom. Wil je je aanmelden of meer informatie opvragen? Neem dan contact op via info@muziekverenigingexcelsior.nl

Oefenperiode:

6 weken voor het concert zullen wij gezamenlijk muziek gaan instuderen waarbij jij waar nodig wordt geholpen door ons. Wij hebben voor een ieder een gewenst instrument klaar liggen. (bij aanmelding doorgeven welk instrument je wilt gaan bespelen)

Uiteraard is bij het concert ook iedereen welkom die niet deelneemt, want er is natuurlijk ook publiek nodig om voor te spelen.

De slagwerkgroep repeteert op maandagavond van 19:45 tot 21:30 uur en staat onder leiding van Corné Pas. De fanfare repeteert op donderdagavond van 19:45 tot 21:45 uur en staat onder leiding van Remco Spierings.

Het concert vindt plaats 't Dorpshuis van Genderen, start om 19:30 uur.

Als dit niet iets voor jou is, dan ben je alsnog van harte uitgenodigd op ons concert, waar je zeer waarschijnlijk weer een keer lekker kunt bijkletsen met onze muzikanten.

Deel dit evenement

bottom of page